• 推荐课程/班级
  • 暂无推荐内容
14
分享
收藏

Dezeen

2019年4月18日发布已订阅 9.9万

Chinese architects Approach Design concealed a new hall for the Hangzhou Cloud Town Exhibition Centre with a green roof complete with running track and sports courts. Having originally designed a large latticed structure for the first stage of the convention centre in 2015, demands for more space led to the development of a second, adjacent building. Beijing practice Approach Design decided to take a different approach for the new hall, rather than simply build an extension to the original convention centre. "Just when everyone expected an even larger, iconic building, we designed it as a park," said the studio. Read more on Dezeen: https://www.dezeen.com/?p=1346388 WATCH NEXT: Michelle Ho proposes retrofitting housing estates to densify cities | Architecture | Dezeen - https://youtu.be/Y2gwoB4Ii8U Subscribe to our YouTube channel for the latest architecture and design movies: http://bit.ly/1tcULvh Like Dezeen on Facebook: https://www.facebook.com/dezeen/ Follow Dezeen on Twitter: https://twitter.com/Dezeen/ Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/dezeen/ Check out our Pinterest: https://uk.pinterest.com/dezeen/

评论(6)
你还没有登录,请先登录注册